Prejeli smo certifikat platinaste bonitetne odličnosti podjetja Bisnode Slovenija

16.06.2020

Obveščamo vas, da nam je Bisnode Slovenija izdal certifikat, ki dokazuje, da že tretje leto zapored dosegamo mednarodni standard zlate bonitetne odličnosti in spadamo v platinasti razred bonitetne odličnosti v Sloveniji. Imamo 91% verjetnost, da bo naše podjetje tudi v prihodnjih dvanajstih mesecih poslovalo izjemno.

Certifikat nam pomeni zelo veliko, saj poslovno odličnost razumemo kot pomemben temelj v doseganju poslovnih rezultatov in ustrezne konkurenčnosti. Smo odlična družba z izjemnimi zaposlenimi in odličnimi rezultati, se pravočasno odzivamo na dogodke, razmere in spremembe ter tako zagotavljamo našo stalno uspešnost. Tudi v bodoče bomo ustvarjali in omogočali kvalitetne zaposlitve, za uresničevanje potenciala zaposlenih.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.